Telefonnummer: +46 402 48 524
Mäster Johansgatan 15, Malmö - Se karta

Till kökschefen & hela laget,
tack för en fantastisk middag. Extra positiv är jag till att logistiken fungerade perfekt, på alla punkter. Det är så härligt att uppleva att samtliga i personalen är kompetenta och brinner för det de håller på med.
Personligen får jag en extra kick, av att se hur den ” unga generationen ” med sin globala erfarenhet och utbildning, har anammat den molekylära gastronomin. Detta utan att helt eliminera den klassiska ” touchen ”!

Lokalen är lugn, trendigt korrekt och än så länge inte överbefolkad. Man sitter heller inte i knäet på varandra.
Maten och vinerna. Allting på hög nivå, med förvånansvärt moderat priser. Detta var tredje gången vi var där, och vinrekommendationen lämnar en härlig eftersmak, i månader. Estola Gran Reserva ! Ung personal som vet vad dom pratar om, utan ta sej själv på blodigt allvar, skapar en trivsam känsla.
Förutom bra touch på alla rätter, så var det inte alldeles enkla kompositioner, som syrad spetskål, Calvados sky, trumpetsvamp ( svårt att få gott ). Hjortfilén var bara perfekt, som vi ville ha den. Saftig och röd inne.
Tilläggas kan att konceptet med bar-loungen intill, är trivsamt. Där startade vi för övrigt med ” spansk Tapas ” i elegant förpackning!
Tack för att ni bidrog till en lyckad kväll, 5 rosor till Rosen! ” Malmös lilla El Bulli ”. En liten pärla mitt i stan!

Ulf Svensson

Meny

* Höstallad – semitorkade tomater, trattkantareller, fikon och rostade nötter
** Krispy fläsksida – syrad spettskål, calvados sky
*** Hjort –kålrotspuré, trumpetsvamp, rostad potatis
*** Choklad – bakelse, lingon sorbet

 

Make a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you’d like to reserve, and we’ll contact you in no time.