Telefonnummer: +46 402 48 524
Mäster Johansgatan 15, Malmö - Se karta

Baren

Baren - Restaurang Rosen, Malmö

Baren

Vår bar har kommit att bli vår stolthet. Den har blivit känd som en av Malmös bästa cocktailbarer inte minst tack vare våra bartenders. De hittar inspiration bland klassiska cocktails och anpassar dem till dagens smaker. Deras enorma kunskap och passion för cocktails samt ständiga strävan att ligga i framkant i utvecklandet av nya cocktails känns av i hela baren; vill man ha en riktigt bra cocktail tar man inga genvägar – varken med råvaror eller när man blandar den. Så räkna med att en cocktail på Rosen kan ta någon minut längre än vanligt att få, det är något vi tycker att man ska kunna kräva av en riktigt bra cocktailbar.

Vi vet av erfarenhet att det kan vara svårt att välja vilken cocktail man vill ha så passa på att testa våra bartenders kunskaper – de guidar dig mer än gärna men blandar gärna även något utanför drinkmenyn!

Restaurang Rosen Malmö

Atmosfären i Baren

Restaurang MalmöI 2012’s upplaga av White Guide skriver man om Rosen Bar & Dining: ”Flådiga färger och fåtöljer att sjunka ner i utmärker cocktailbaren i Malmös enda 5-stjärniga hotell som går emot allt vad lagom heter. Gör ett avbrott i shoppingen och låt välklädda kypare servera dig vid bordet. På Rosen ska man ta sig tid. Klassiker serveras gärna med eget avstamp, ibland provocerande, men utan kompromiss vid innehållet. Historiska Clover Club är ett lyckokast. Ginen framhäver smaken så pass att det minner om skogshallon direkt från grenen. Här lägger bartendern dill på toppen om säsongen tillåter och kreerar vintercocktails som får dig att ständigt längta efter det mörka halvåret. ”

Vi är väldigt ödmjuka inför White Guides recension av Rosen och samtidigt tacksamma för att de har satt ord på precis det som vi vill stå för, en ”lugn plats för njutning” (www.whiteguide.se/malm-s-b-sta-barer).